Erectin XL erekció bővítésére 3 kapszula

Ár
6 250 Ft

Gyártó

Termék kódja
4837

Skladem
ks

Az Erectin XL egy olyan készítmény, amely erekcióban növeli a pénisz hosszát és szélességét. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik nem voltak elég szerencsések ahhoz, hogy nagy pénisszel szülessenek. A nagy és tartós erekció elérése 1-2 órával a bevétel után történik. Segít a csökkent termékenységben is.

Keményebb, feszesebb és összességében nagyobb pénisz erekcióban!
Támogatja a libidót, növeli a spermaszámot és a mozgékonyságot. Több

Miért péniszbővítés?

Vannak nők, akik azt állítják, hogy a pénisz mérete nem számít, de ennek az ellenkezője igaz. A legtöbb nő örülne egy nagyobb pénisznek és egy feszesebb erekciónak a partnere részéről. A pénisznövelés a nőt sikeresebbé teszi a "G" pont megtalálásában, és így jobb élményt nyújt az orgazmus elérésében. A többszörös orgazmus elérése nem ritka az Erektin XL használatával.

Péniszméret a kedvedre?

Erektin XL - egy termék a pénisz megnagyobbodásához az erekcióban. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik nem rendelkeznek elegendő péniszmérettel. A kemény és nagy erekció elérése 1-2 óra alatt következik be, és az egyén fizikai alkalmasságától függően akár több órán át is eltarthat. Segít a termékenység csökkentésében is.

A csomag tartalmaz?

Az adagoló doboz 3 kapszula, azaz 3 adag adagot tartalmaz, ahol naponta legfeljebb 1 kapszula vehető be.

Vegyen be 1 kapszulát 1-2 órával a szexuális együttlét előtt. Ne fogyasszon túlzott mennyiségű alkoholt, mert csökkenti a hatást. Egy üveg bor két személyre jó választás.

Összetevők egy 420 mg-os kapszulában: Tribulus terrestris 160 mg, Maca 120 mg, L-citrullin 70 mg, Muira puama 30 mg, Panax ginseng 20, Silybum marianum 10 mg, Gingko biloba 10 mg, kapszula (zselatin, titán-dioxid és vas-oxid színezék).