AMANTE RAPID STRONG 10 kapszula

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (4)A csillagok száma 5 múlva 5
Ár
15 660 Ft

Gyártó

Termék kódja
389

Není skladem Elérhetőség-követés
ks

Olyan igényes férfiak számára készült, akik nem elégedettek a hagyományos kék kapszulával, ezért erősebb piros az kapszulás változatot szeretnék. A csomag tartalma: 10 kapszula. Több

MIÉRT VÁLASSZA AZ AMANTE RAPID STRONG KÉSZÍTMÉNYT?
Az Amante Rapid Strong erősen jótékony hatással van az erekcióra. A férfiaknak energiát és erőt, javítja a hangulatot és erősíti élet élvezete utáni vágyat. Olyan férfiak számára készült, akik már régóta intim problémákkal küzdenek. Élvezze újra a teljes értékű szexuális együttlétet ezzel az étrend-kiegészítővel!

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ AMANTE RAPID STRONG KÉSZÍTMÉNYT?
Naponta 1 kapszula javasolt, lehetőleg 1 órával a szexuális aktus előtt. A készítmény legkésőbb 2 órán belül hatni kezd és akár 24 órán át tarthat. Az Amante Rapid Strong kapszulával bármikor élvezheti a szexet. A maximális ajánlott adag napi egy kapszula.

MELY ESETBEN SEGÍT AZ AMANTE RAPID STRONG-T?
Az erekció elősegítésére alkalmas Amante Rapid Strong étrend-kiegészítő rövid távú használatra kifejlesztett termék. Összetételének köszönhetően erősebb hatása van. Felébreszti az Önben rejlő férfit, és olyan vitalitást biztosít, amelyet nem veszít el könnyen.

MIT TARTALMAZ AZ AMANTE RAPID STRONG?
Az Amante Original-tól eltérően a termékhez L-triptofánt adtak hozzá a termékhez, hogy meghosszabbítják az szexuális együttlétet és megakadályozzák a korai magömlést. Az L-Theanine hangulatjavító és csökkenti a stresszt.

Ajánlott napi adag: 1 kapszula 1 órával a szexuális együttlét előtt, sok folyadékkal lenyelve, a célzott hatás eléréséhez szexuális ingerlésre van szükség.

Összetétel: Rhodiola rosea 50 mg, Tribulus terrestris 300 mg, L-arginin 20 mg, L-Theanine 40 mg, L-triptofán 30 mg, 10 mg C- vitamin, kapszula (zselatin, titán-dioxid és sárga vas-oxid színezés, vörös vas-oxid, azorubin)..

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A gyermekektől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi 1 kapszulát. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Legfeljebb 25 ° C-on tárolandó. Nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Készült az EU-ban. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Forgalmazó: Pearl of Health SE, Antala Staška 1859/34, 140 00 Praha.