AMANTE ORIGINAL 5 kapszula

Ár
6 880 Ft

Gyártó

Termék kódja
1157

Není skladem Elérhetőség-követés
ks

A legeladottabb erekciót elősegítő termékünk. A csomag tartalma: 5 kapszula. Több

MIKOR SEGÍT AZ AMANTE?
Az Amante étrend-kiegészítő segít a fáradtság, öregedés, fizikai vagy mentális megterhelés és rossz életmód okozta gyenge erekción. Az Amante akár 24 órán keresztül hat. Az idős férfiak számára olyan örömöt kínál a szex által, amilyet fiatal korukban éreztek. Fiatalabb férfiaknál növeli a szexuális teljesítményt és kitartást.

MIÉRT AZ AMANTE?
Az Amante olyan termék, amely visszaadja a férfiak elvesztett önbizalmát, energiáját és a teljesértékű élet élvezete utáni vágyat. Az Amante készítmény több nemzedék férfiainak segít. Akár fiatalon vágyik szexuális együttlét után, tartósabb erekciót vagy nagyobb szexuális teljesítményt szeretne elérni, válassza az Amante-t.

Ajánlott napi adagolás: 1 kapszula 1 órával a szexuális tevékenység előtt, bő folyadékkal kell lenyelni, a célzott hatás eléréséhez szexuális ingerlésre van szükség.

Összetétel: 100 mg Rhodiola rosea, Tribulus terrestris 200 mg, Panax ginzeng 10 mg, Eleutherococcus senticosus 20 mg, Schisandra chinensis 20 mg, Ginkgo biloba 30 mg, Camellia sinensis 20 mg, kapszula (zselatin, festékanyagok, titán-dioxid és pátenskék V).

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A gyermekektől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi 1 kapszulát. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Legfeljebb 25 ° C-on tárolandó. Nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Készült az EU-ban. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Pearl of Health SE, Antala Staška 1859/34, 140 00 Praha.