AMANTE LONG NIGHT 6 kapszula

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)A csillagok száma 5 múlva 5
Ár
4 840 Ft

Gyártó

Termék kódja
2451

Skladem
ks

Kifejezetten azon a férfiaknak számára készült, akik késleltetett magömlés révén meg akarják hosszabbítani a szexuális együttlétet. A csomag tartalma: 6 kapszula. Több

MIÉRT AZ AMANTE LONG NIGHT?
Meghosszabbítani a szexuális együttlétet akár több tíz perccel valamint kontrollálni a magömlést, garantáltan megéri! A nagy teljesítményhez energiára van szüksége, és az Amante Long Night összetételének köszönhetően még egy hosszú és fárasztó nap után is biztosan nagy teljesítményt nyújt majd. Ezen felül javul a hangulata, mivel a L-triptofán a szerotonin - a boldogság hormonjának előfutáraként pozitív mentális hangulatot biztosít.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ AMANTE LONG NIGHT KÉSZÍTMÉNYT?
Az ajánlott bevitel 2 kapszula 1 órával a szexuális együttlét előtt, bő folyadékkal kell lenyelni. A hatása 1 órán belül érezhető, és akár 24 órán át tarthat. Az Amante Long Night kapszulával bármikor élvezheti a szexet. Ne fogyasszon túl nagy mennyiségű alkoholt, ne feledje, hogy a túl sok alkohol csökkenti a potenicát. Egy üveg bor kettesben, esetleg kettő-három sörrel nem ronthat el semmit. A maximális ajánlott mennyiség napi 2 kapszula.

MELY ESETBEN SEGÍT AZ AMANTE LONG NIGHT?
Az erekcióra jótékony hatással lévő Amante Long Night étrend-kiegészítő rövid távú használatra kifejlesztett készítmény. Összetételének köszönhetően sokkal több szexuális együttlétben lehet része, mint korábban, ez újra felébreszti az Önben lévő férfit és visszadja vitalitását, amelyet egyhamar nem veszít el.

MIT TARTALMAZ AZ AMANTE LONG NIGHT?
Az Amante Rapid Strong-tól eltérően, sokkal nagyobb mennyiségű L-triptofánt tartalmaz a korai magömlés hatékonyabb szabályozására, valamint magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz, amelyek együttesen elegendő energiát biztosítanak a hosszabb szexuális együttléthez. Mert, mint tudjuk, néha ez fárasztó munka.

Ajánlott napi adag: 2 kapszula 1 órával a szexuális együttlét előtt, sok folyadékkal lenyelve, a célzott hatás eléréséhez szexuális ingerlésre van szükség.

Egy kapszula összetétele: 100 mg Tribulus terrestris, L-arginin 120 mg, L-triptofán 150 mg, magnézium-citrát 50 mg, B6-vitamin 2 mg, kapszula (zselatin és festékanyagok: titán-dioxid, sárga vas-oxid és fekete vas-oxid).

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A gyermekektől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi 2 kapszulát. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Legfeljebb 25 ° C-on tárolandó. Nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Készült az EU-ban. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Forgalmazó: Pearl of Health SE, Antala Staška 1859/34, 140 00 Praha.