A nők által a férfiakban utált tulajdonságok. Ne bátortalanítsd el őket ezekkel a hibákkal!

A nők által a férfiakban utált tulajdonságok. Ne bátortalanítsd el őket ezekkel a hibákkal!

Észrevetted, hogy néha nem értjük a nőket, és ők sem értenek meg minket? A férfias és a nőies elvek összeütközése a kapcsolatokban, a munkahelyen és a társadalmi eseményeken történik. Röviden, nem ritka, hogy mindkét nem egy kicsit másképp gondolkodik és cselekszik. Racionális magyarázatokkal abszolút unalomba kergeted a nőt, ő pedig érzelmi elbeszélésekkel fáraszt téged. De vannak sokkal rosszabb dolgok is, amiket egy nővel tehetsz, amivel szó szerint felbosszantod, hogy legközelebb már az unalmas magyarázkodást sem bocsátja meg neked, amin egyébként átrágná magát, és elviselné, ahogy sok nő teszi, aki egészen más tulajdonságok miatt értékeli a férfiakat. Ebben a cikkben azonban egy teljesen más spektrumot mutatunk be - nevezetesen azokat a tulajdonságokat és szokásokat, amelyeket egy nő előtt mindenképpen kerülni kell.


Honnan tudod, hogy akar téged? Jelek, amikből kiderül, hogy flörtölni szeretne.

Honnan tudod, hogy akar téged? Jelek, amikből kiderül, hogy flörtölni szeretne.

Nyár van - a legjobb idő az ismerkedésre. A szabadtéri fesztiválok, a partik, az uszodabárok, az aktív pihenés és a szabadidő mind-mind alkalmasak arra, hogy új nőkkel lépjenek kapcsolatba. Ön is azok közé tartozik, akiknek sikerül megragadniuk a lehetőséget a nyakuknál fogva, vagy egy kicsit vonakodik és bizonytalannak érzi magát, de ugyanakkor lelkes? Felismered a jeleket, amikor egy nő akar téged, amikor érdekli a szórakozás, vagy akár valami kalandosabbat is szeretne csinálni aznap este? Fordítva, tudsz olvasni a sorok között, amikor ez egy hiábavaló erőfeszítés? Gyere és tanuld meg, hogyan ismerheted fel könnyedén a nők flörtölő jeleit: Vegyél fel!


Hogyan rúghatod az intim életedet a következő szintre a fagypontról

Hogyan rúghatod az intim életedet a következő szintre a fagypontról

Mindannyian eljutunk valamikor arra a pontra, amikor rájövünk, hogy intim életünk a klinikai halált éli, és a fagyponton van. Ez csak egy normális folyamat, az élet nem mindig rózsás. Szakítások, kapcsolati válságok, családi vagy munkahelyi problémák - ezek mind valósak, megtörténhetnek, és teljesen befolyásolhatják az életed "lendületét". Hogyan erősítsd magad és a kapcsolataidat? Próbáld ki csak a jobb szexen keresztül! De hogyan kell ezt csinálni? A következő tippekből megtudhatja az összes lényeges tudnivalót.